Polityka prywatności

JAKIE DANE O TOBIE ZBIERAMY: Dane podawane przez Ciebie przy wysłaniu zgłoszenia: Wypełniając formularz zgłoszenia zostaniesz poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu email, telefonu. Dane te posłużą naszym pracownikom do kontaktu z Tobą. Dane zbierane automatycznie: Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są anonimowo dane statystyczne dotyczące Twojej wizyty, np. typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W JAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJEMY TWOJE DANE: W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Podane przez Ciebie dane zostaną wykorzystane do kontaktu z Tobą w celu przedstawienia oferty naszych usług. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a Eko-lab Sp. z o.o. będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W JAKI SPOSÓB BĘDZIEMY SIĘ Z TOBĄ KONTAKTOWAĆ: Jeżeli wysłałeś zgłoszenie w celu uzyskania oferty na usługi księgowe, to możemy się kontaktować z Tobą mailowo lub telefonicznie.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK („COOKIES”): Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Używanie ciasteczek nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa dla Twojego komputera. W każdej chwili możesz usunć ciasteczka lub zablokować ich działanie korzystajc z ustawień Twojej przeglądarki internetowej

KONTAKT: Firma zbierająca dane: Eko-lab Sp. z o.o., ul. Szlak 16a/10, 31-161 Kraków, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH: Wysyłajac zgłoszenie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Eko-lab Sp. z o.o.  Dane będą chronione zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1)